Lujakumi seuraa tilannetta – Korona (COVID-19)

Olemme käynnistäneet omalta osaltamme varotoimenpiteet COVID-19 epidemian varalta.

Pyrimme toiminnallamme ajattelemaan niin asiakkaita kuin henkilökuntaamme, jotta riskit sairastumiselle ovat mahdollisimman pienet kaikille. Seuraamme viranomaisten ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti. Tämä voi aiheuttaa lieviä muutoksia, mutta pyrimme pitämään toimintamme teille asiakkaille mahdollisimman normaalina.

Tarjoamme riskiryhmään kuuluville renkaiden vaihdon myös noutopalveluna, jossa haemme auton asiakkaalta noudattaen tarkkoja hygieniaohjeita ja palautamme auton asiakkaan pihaan. Lue lisää palvelusta täältä.


Mikäli haluat asioida ilman myymälässä käymistä, voit aikaa varatessasi mainita tästä, niin sovitaan esimerkiksi auton vastaanotto parkkipaikallamme ja odottelu käy myös ulkona sisätilojen sijaan. Teemme kaikkemme, jotta löydämme jokaiselle sopivan ratkaisun asioida meillä rajoitteiden aikanakin. 

Huomioimme asiakkaiden ja työntekijöiden henkilökohtaisesta hygieniasta liikkeissämme mahdollisimman tehokkaasti ja toivomme myös asiakkaidemme kunnioittavan tätä. Asiakkaidemme ja oman henkilöstömme hyvinvointi sekä palvelukyvyn varmistaminen on meille erittäin tärkeää ja huolehdimme siitä kaikin keinoin.

Tartuntariskin vähentämiseksi sekä asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuden takaamiseksi pyydämme asiakkaitamme huomioimaan seuraavat asiat: 

  • Maksathan kortilla mikäli mahdollista. Käsittelemme käteistä rahaa niin vähän kuin mahdollista. 
  • Jos haluat palvelua myymälän ulkopuolella, aja oven läheisyyteen ja paina tööttiä. Tulemme asioimaan kanssanne pihalle.
  • Aikaa varatessasi voit pyytää erikoisjärjestelyjä käynnillesi, toteutamme ne kunnioittaen pyyntöäsi.
  • Voit siirtää jo varattua aikaa huoletta eteenpäin, mikäli koet olosi epävarmaksi asioida liikkeessämme.

Tervetuloa rengaskaupoille
Terveisin Lujakumi Oy

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Lujakumi