Sesonkityöntekijöitä haetaan

Kevät ja syksy ovat rengasliikkeiden kiireisintä aikaa ja rengasliikkeet ympäri Suomen avaavat joka puolivuosittain mahtavia työskentelymahdollisuuksia monille sesonkityöntekijöille. Välillä työntekijät löytyvät helposti ja välillä on haasteita, mutta joka kerta löydämme joukkoomme hyvää apua selviämään sesongin kiireestä. 

Me Lujakumilla palkkaamme sesonkiin noin 15 – 20 henkilöä joka syksy ja kevät. Työtehtäviä on sekä asennushallissa rengastöiden merkeissä sekä asiakaspalvelussa ajanvarauksen, autojen ajamisen, autojen vastaanoton ja luovutuksen parissa. 

Joka vuosi palkkaamissamme sesonkityöntekijöissä on henkilöitä, jotka erottuvat edukseen innokkuudella, oikealla asenteella ja ahkeruudella. Hymy ei hyydy kovassakaan kiireessä ja töihin tullaan hyvillä mielin tekemään päivän hommat. Usein sesonkityö on myös hyvä mahdollisuus tienata, sillä työtunteja tulee kovinkin usein enemmän kuin normaalit 8 tuntia per päivä. Vaikka sesonkityö on yleensä nimensä mukaisesti vain sesongin ajan kestävä työsuhde, saattaa meillä olla joskus tarve rekrytoinneille vahvistamaan joukkojamme. Tällöin ensisijainen väylä on rekrytoinnit sesonkimiesten joukosta. 
Moni Lujakumilla pitkään työskennellyt työntekijä on aloittanut uransa rengassesongista. Jopa moni toimipisteen vetäjä. Nämä ovat parhaita tarinoita urakehityksestä rengasalalla. 

On hienoa nähdä miten uudet kyvyt kasvavat sisälle yrityksen arvomaailmaan ja kehittyvät työssään niin henkisesti kuin teknisestikin. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan työntekijöille lisää vastuita sekä itseä kiinnostavia työtehtäviä, jotta töihin tullaan mielellään ja odotetaan tulevia haasteita innokkaana. 

Mikäli olet vailla työpaikkaa ja haluat työllistyä syksyksi, hae meille syksyn sesonkiin ja koe itse mukavan työporukan innostava voima! 

Tämän syksyn rekrytointi on auki, ota yhteyttä.

REKRYTOINTIIN PÄÄSET TÄSTÄ

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Lujakumi