Summerstar kesärenkaat

Pori | Rauma | Turku

Summerstar renkaat ovat Point S -ketjun nimikkotuote, jotka ovat saavuttaneet valtavan suosion.

Lue alta miksi ja valitse itsellesi Summerstar kesärenkaat.


Maksa Summerstar kesärenkaat laskulla! - täysin kuluttomasti ja korottomasti!

0€ kuluja, 0% korkoja

Osta nyt Point-S Rengastilillä, saat 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoja tai kuluja.
Kampanja voimassa 30.11.2020 asti
Yli 100 euron ostoksille.

Summerstar kesärenkaat pähkinänkuoressa

Summerstar kesärenkaat valmistetaan Point S -ketjun liikkeille nimikkotuotteena. Renkaat valmistaa Continental ja ne valmistetaan Continentalin omilla tehtailla Euroopassa. Tämä takaa renkaiden todella hyvän laadun ja ominaisuudet.

Olemme myyneet Point S Summerstar kesärenkaita jo monta vuotta ja saavuttaneet vuosi vuodelta yhä enemmän nousevaa asiakastyytyväisyyttä hankittuihin renkaisiin.
Tästä syystä uskallamme yhä uudelleen ja uudelleen suositella Summerstar kesärenkaita asiakkaillemme ajomäärästä tai käyttöolosuhteista riippumatta.

Lisäksi tuotteiden houkutteleva hinta takaa Summerstar kesärenkaille markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen!

Summerstar kesärenkaiden vahvuudet:

  • Erinomainen mukavuus
  • Tasapainoinen ajettavuus
  • Turvallisuus
  • Asiakastyytyväisyys
  • Hyvä kilometrikestävyys

Miksi niin monet ovat valinneet Summerstar kesärenkaat

Kun toimme uuden kesärengasmerkin Suomen markkinoille, oli aluksi moni asiakkaistamme hieman epäilevä ja jopa vastahakoinen ostamaan Summerstar renkaat. Tämä kuitenkin muuttui pian, kun saimme asiakkaat kokeilemaan ja vakuuttumaan Summerstar renkaiden loistavuudesta.

Nyt jo reilu seitsemän vuotta myöhemmin voimme todeta, että kyseessä on hittituote - vuodesta toiseen. Asiakkaamme ovat olleet hurjan tyytyäisiä renkaisiin ja palveluun niiden ympärillä. Uskomme, että näiden yhteisvaikutuksella asiakas saa juuri itselleen sopivimmat renkaat. Renkaiden tuotannosta vastaava suuri Eurooppalainen valmistaja auttaa luottamaan tuotteen toimivuuteen. Lisäksi meillä on myös itsellämme loistavia kokemuksia renkaista, joten tiedämme mistä puhumme, kun suosittelemme Summerstar kesärenkaita teille.

Nykyisin Point S Summerstar kesärenkaat tunnetaan nimeltä ja niitä tullaan varta vasten ostamaan. Yleisimmin perustelut asiakkaan suunnalta on renkaiden hinta-laatusuhde. Renkaat ovat kestäneet hyvin, ne ovat olleet mukavat ja hiljaiset ajaa, eikä niiden kanssa ole tullut minkäänlaisia ongelmia. Edullisesta hankintahinnastaan huolimatta renkaat ovat vastanneet käytössä paljon kalliimpia vaihtoehtoja ja sadekelilläkin on voinut ajaa turvallisin mielin vakuuttuneena renkaiden turvallisuudesta.

Myyjämme kertovat mielellään vielä lisää Summerstar renkaista myymälöissämme!

4.8/5

"Valitsen myös seuraavalla kerralla Summerstar kesärenkaat, koska olen ollut niin tyytyväinen renkaisiin ja niiden hinta-laatusuhteeseen"

Myös myyjiemme valinta

"Ajoin kesän 2019 Summerstar renkailla. Kilometrejä auton ratissa tulee vuodessa noin 40 000, joista viime vuonna noin 25 000 km tuli kesän aikana. Matkustin autollani ympäri Suomea, mutta kävin kesälomamatkalla myös Euroopassa, kokeillen samalla renkaita kahdeksassa eri maassa. Tällä matkalla renkaiden toimivuus todettiin aina isoista moottoritienopeuksista mutkaisiin Suomen teitä vastaaviin tieolosuhteisiin.

Olen ajanut kymmeniä ja kymmeniä eri renkaita mm. rengastestauksissa ja saanut paljon näkymää renkaiden käyttäytymiseen erilaisissa tilanteissa. Summerstar renkaiden arkikäytös yllätti minutkin positiivisesti, sillä rengas oli vielä olettamaani mukavampi, johdonmukainen ja sadekeleillä turvallisin mielin ajettava. Tämän lisäksi ilahduin, kun 19-tuumainen kesärengassarja oli kesän jäljiltä vieläkin loistavasti ajettavassa kunnossa niin kulutuspinnaltaan kuin muiltakin ominaisuuksiltaan. Viime kesän kokeilun jälkeen puhun yhä enemmän Summerstar renkaiden puolesta ja kannustan kaikkia hyvään valintaan."

Mikko Pakarinen
Lujakumi Oy

Summerstar renkaat Point S -myyjältäsi - Lujakumi Oy

Edustamme maailman suurin Point S -ketjua Suomessa, ja kunnia-asiamme on edistää liikenneturvallisuutta huipputuotteiden ja parhaiden rengasalan palveluiden kautta. Summerstar-renkaat ovat loistava esimerkki suorituskykyisistä renkaista, jotka saat meiltä yksinoikeudella järkevään hintaan. Point S Summerstar renkaita myydää ympäri maailmaa, aina Pohjois-Amerikasta Kaukoitään ja ne ovat kaikkialla saavuttaneet yhtä loistavan suosion. Ostamalla Summerstar renkaat paikalliselta Point S myyjältäsi saat renkaat jotka miljoonat muutkin ovat halunneet autonsa alle ympäri maailmaa.

Hanki Summerstar kesärenkaat!

Laajan valikoiman Summerstar kesärenkaita löydät kaikista myymälöistämme (Pori, Rauma ja Turku) sekä netistä. Luote monen muun tapaan Point S tuotteeseen ja hanki renkaat joihin olet varmasti tyytyväinen.

Valitse siis mahtavat Summerstar kesärenkaat!


Maksa Summerstar kesärenkaat laskulla! - täysin kuluttomasti ja korottomasti!

0€ kuluja, 0% korkoja

Osta nyt Point-S Rengastilillä, saat 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoja tai kuluja.
Kampanja voimassa 30.11.2020 asti
Yli 100 euron ostoksille.

Lujakumi

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää lisää tästä tuotteesta? Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!