Lujakumi on vuoden 2019 Michelin Quality Dealer Suomessa

Vuoden 2019 Michelin Quality Awards palkintotilaisuutta vietettiin tänä vuonna Ruotsin Umeåssa uuden Michelin X-Ice Snow -kitkarenkaan lanseerauksen yhteydessä. Palkintotilaisuudessa jaetaan Pohjoismaiden parhaille jälleenmyyjille Michelin Quality Dealer of the Year -palkinto. 

Vuoden 2019 Quality Dealer of the Year jäsenliikkeeksi on Suomessa valittu Lujakumi Oy. 

Lujakumi Oy sai palkinnon erinomaisesta työstä raskaiden renkaiden parissa, sekä loistavista auditointituloksista viimeisien vuosien aikana.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Michelin Nordicin Karolina Rydin, Jakob Grönroos, Peyman Sabet, Lujakumi Oy:n Petri Kekki ja Mikko Pakarinen sekä Michelin Nordicin Teppo Puumala.

Michelin Quality Dealer tunnus jaetaan Pohjoismaissa rengasalan erikoisliikkeille, jotka täyttävät tiukat laatuvaatimukset ammattiosaamisen ja asiakaspalvelun suhteen. Kyseessä on siis laatusertifikaatti, joka ansaitaan täyttämällä asetetut kriteerit. Astuessasi Michelin Quality Dealer -rengasliikkeeseen, tiedät että kyseisessä liikkeessä on:

– Koulutettu ja osaava henkilökunta palvelemessa tarpeitasi rengasasioissa miellyttävissä liiketiloissa

– Laadukkaat puitteet työn tekemiseen sekä oikeanlainen koneisto

– Laadukas rengasvalikoima, josta myyjät osaavat auttaa asiakasta löytämään juuri itselle sopivimman rengasratkaisun

Voit lukea lisää Michelin Quality Dealer -laatusertifikaatista täältä.

”Oli suuri kunnia ottaa vastaan Michelin Quality Dealer of the Year -palkinto yhtiömme puolesta. Takana on sama yhtiö, joka sertifioi myös maailman parhaat ravintolat, Michelin tähdillä. Tätä voi siis verrata leikkistästi rengasliikkeiden Michelin tähdeksi. Pyrimme omilla teoilla ja toimilla panostamaan liiketoimintaamme, jotta henkilökuntamme, palvelumme, tuotteemme ja toimitilamme ovat sellaiset joihin asiakkaan on hyvä ja helppo tulla asioimaan. Haluamme tietysti, että jokainen asiakas valitsee mahtavan palvelun meidät omaksi rengasliikkeekseen myös jatkossa 

Michelin on brändinä yksi maailman tunnetuimmista ja mikä sen hienompaa kuin edustaa kyseistä brändiä näkyvästi Suomessa. Melkein jokaisella asiakkaalla on kokemuksia Michelin renkaista, todella harvalla huonoja. Uskomme, että vahvan liiketoiminnan taustalla on vahvat yhteistyökumppanit ja verkostot. 

Mahtavaa on myös se, että palkinto siirtyi Point S -ketjun sisällä vuoden 2018 Michelin Quality Dealer of the Year jäsenliike Rengasmaa Oy:ltä meille. Tämä osoittaa, että Point S -ketjussa on tekemisen meininkiä ja olemme oikealla tiellä palvelemassa asiakkaitamme koko ketjun tasolla.”

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn