Työkonerenkaat ja teollisuusrenkaat

Löydät valikoimastamme mm. traktorin renkaat, pyöräkuormaajan renkaat ja maansiirtokoneiden renkaat

Panostamme paljon työkonerenkaiden sekä teollisuusrenkaiden valikoimamme laatuun

Panostamme paljon työkonerenkaiden sekä teollisuusrenkaiden valikoimamme laatuun, koska kovassa käytössä olevien työkoneiden renkaat joutuvat päivittäin kovalle koetukselle. Siksi kaikista halvimman renkaan hankinta tulee todennäköisesti kalliimmaksi pitkällä aikavälillä verrattuna kestävän Premium-renkaan hankintaan. Laadukkaammalla renkaalla saadaan oikein käyttöolosuhteisiin valittuna parempi tuntitulos, joka tekee renkaan kokonaiskustannuksesta budjettirengasta edullisemman. Lisäksi laadukkaan rengasrungon voi pinnoittaa ensimmäisen kierroksen jälkeen, ja saada taas hyötykäyttöön koneen alle töihin.

Traktorin renkaita valikoimastamme löytyy montaa eri merkkiä ja laatua. Pihatraktoreihin vaatimukset ovat erilaiset kuin vaativissa metsä- tai peltotöissä työskentelevän koneen renkaat vaativat. Kysy lisää traktorin renkaiden valikoimasta myynnistämme niin kerromme lisää ja tarjoamme juuri sinulle sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan.

Meiltä saat huippulaadukkaat työkoneenrenkaiden pinnoitukset sekä runkoineen pinnoitetut tuotteet.
Pinnoitettu työkoneen rengas on hankintahinnaltaan huomattavasti uutta premium-rengasta edullisempi, mutta vastaa käyttötunneiltaan tällaista. MARIX-tuotteille myönnämme viiden (5) vuoden takuun! (materiaali- ja valmistusvirheille). 

Tutustu videoon ja kysy lisää myynnistämme!

 

Työkone, teollisuus ja traktorin renkaiden merkkivalikoimaamme kuuluu mm.

Palvelemme sinua Porissa (Ulasoori), Turussa ja Raumalla. Historiamme ulottuu yli 65 vuoden päähän, joten saat meiltä äärimmäisen asiantuntevaa sekä henkilökohtaista palvelua kaikissa rengashuoltoon liittyvissä asioissa.

Lujakumi

Kuinka voimme auttaa?

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pikaisesti!