Renkaiden vaihto Pori, Rauma ja Turku

Vaihdamme ja pesemme renkaasi samalla kertaa puolessa tunnissa!

Renkaanvaihdon nettiajanvaraus kaikkiin toimipisteisiimme

Varaa aika renkaiden vaihtoon nopeasti jopa samalle päivälle! Nettiajanvarauksestamme näet kaikki vapaat ajat helposti, vältyt jonottamiselta ja varmistat nopean asioinnin liikkeessämme.

Jos olet rengashotellimme asiakas, voit varata ajan renkaanvaihtoon täältä! 

Renkaiden vaihdon hinta on 45 € / henkilöauton rengassarja ja 50 € / pakettiauton rengassarja (neljä rengasta)

Renkaiden vaihto käy helpoiten rengasliikkeessä

Renkaiden vaihto käy helpoiten rengasliikkeessä, koska meiltä löytyy kunnon välineet renkaiden vaihtoon: vakaat tunkit ja nosturit sekä näppärät pulttipyssyt. Varaa aika tai aja pihaan esimerkiksi työmatkallasi, niin pesemme, tarkistamme ja vaihdamme tulevan kauden renkaat autoosi.

Halutessasi voit jättää edellisen kauden renkaat rengashotelliimme säilöön, jolloin ne eivät vie varastostasi tai autotallistasi tilaa.

Renkaiden vaihto pitää sisällään:

Pistäydy Lujakumilla, niin vaihdetaan autoosi tulevan kauden renkaat! Renkaiden vaihto onnistuu kaikissa toimipisteissämme (Pori, Rauma ja Turku), joten katso kartasta lähin toimipisteesi ja tule käymään helpoimmassa renkaanvaihdossa koskaan.

Hanki tarvittaessa uudet renkaat vaihdon yhteydessä

Renkaiden perushuolto ja kunnon tarkistaminen kuuluvat renkaiden vaihdon hintaan. Saat näkemyksemme siitä, missä kunnossa renkaasi ovat ja milloin ne kannattaa vaihtaa uusiin. Uudet renkaat saat ostettua kaikista Lujakumin liikkeistä (Pori, Rauma ja Turku).

Oletko kokeillut rengashotellia?

Rengashotellimme on tarkoitettu renkaiden kausisäilytykseen. Rengashotellin ansiosta puolivuosittainen renkaiden vaihto hoituu entistä helpommin, koska sinun ei tarvitse raahata renkaita mukanasi kotiin. Varaa vain aika ja aja pihaan, niin haemme renkaasi rengashotellistamme, vaihdamme tulevan kauden renkaat autoosi ja viemme edelliskauden renkaat pestyinä ja huollettuina rengashotelliin.

Rengashotellin hinta on vain 98 €/6 kk. Hinta sisältää renkaiden vaihdon ja niiden täyshuollon. Jos siis vähennät renkaiden vaihdon hinnan rengashotellin hinnasta, niin säilytysmaksu on vain n. 53 €/6 kk (n. 8,83 €/kk).

Sesonkiaikaan sujuvan renkaiden vaihdon takaamiseksi kannattaa soittaa ja varata aika, mutta voit myös halutessasi ajaa suoraan pihaan kysymään reaaliaikaisen tilanteen.

Kuinka voimme auttaa?

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pikaisesti!