SUV / 4X4 renkaat

Löydät edulliset SUV / 4X4 renkaat Turku - Pori - Rauma -akselilla suoraan meiltä, Lujakumilta!

Tutustu valikoimaamme erilaisia ja erikokoisia SUV / 4X4 renkaita. Löydät autoosi soveltuvat SUV / 4X4 renkaat Turun, Porin ja Rauman toimipisteistämme, koska olemme osa maailman suurinta rengasketjua – Point S:ää.

Valitse renkaan koko

Kun ostat meiltä rengassarjan, hintaan sisältyy hintaan

Löydät SUV / 4X4 renkaat Turku - Pori - Rauma -akselilla Lujakumilta!

Maastoauton renkaissa suosittelemme panostamaan renkaiden laatuun, koska maastoauto on selvästi järeämpi auto kuin tavallinen henkilöauto. Pysähtyminen kovassa vauhdissa vaatii tällöin renkailta enemmän. Premium-luokan renkaiden kumiseokset on suunniteltu niin, että ne soveltuvat juuri maasturin alle, jolloin sekä ajomukavuus että -turvallisuus kasvavat. Lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman eri vaihtoehtoja rengaskuvioihin, mikäli haluat renkaat esimerkiksi metsäteille sopivalla pintakuviolla (All Terrain renkaat) tai todella mutaisiin olosuhteisiin suunnitellut Mud Terrain renkaat.

Löydät valikoimastamme kaikki suosikkimerkit, kuten Nokian Renkaat, Michelin, Continental, Yokohama, Summerstar, Minerva, Viatti jne.

Myymme myös paljon erilaisia vanteita, joten tutustu myös vannevalikoimaamme, mikäli haluat maasturiisi lisää näyttävyyttä.

Lujakumi Oy

Olemme vuonna -54 perustettu perheyritys, jonka uusi sukupolvi on ottanut nyt haltuunsa. Yli 65-vuotisen taipaleemme aikana olemme oppineet renkaista kaiken, joten osaamme taatusti auttaa myös sinua valitsemaan autoosi soveltuvat henkilöauton renkaat. Turku, Pori ja Rauma ovat toimialueitamme, joten löydät lähimmän rengasliikkeen näistä kaupungeista. Tervetuloa!

Tule hakemaan uudet SUV / 4X4 renkaat mistä tahansa toimipisteestämme

Kun tarvitset uudet renkaat Turku - Pori - Rauma -akselilla, niin ole meihin yhteydessä.

Tutustu valikoimaamme ja tule liikkeeseemme valitsemaan sinulle sopivat SUV / 4X4 renkaat!

Palvelualtis henkilökuntamme on apunasi valitsemassa parhaat SUV / 4X4 renkaat ajomäärän ja omien mieltymystesi mukaan.

Soita meille ja kysy valikoimastamme tai pistäydy suoraan käymään!

Lujakumi

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää lisää tästä tuotteesta? Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!