Kuorma-auton renkaat

Tarjoamme sekä uusia että pinnoitettuja kuorma-auton renkaita, jotka soveltuvat kaikkiin olosuhteisiin.

Myymme renkaita kaikilla toimipaikkakunnillamme (Pori, Rauma ja Turku). Laaja tuotevalikoimamme ja palvelevat myyjämme takaavat juuri sinun yrityksellesi sopivan rengasratkaisun löytämisen.

Valitse koko

Oikeanlaisen kuorma-auton renkaan valinta

Oikeanlaisen kuorma-auton renkaan valitseminen alkaa aina siitä, millaiseen käyttöön se on tulossa. Etuakselin talvirenkailta vaaditaan huippuluokan ohjattavuutta ja pitoa, kun taas perävaunun renkaissa painotetaan vieläkin enemmän hyvää kilometritulosta ja tasaista kulumista. Kivi- ja metsäpoluilla liikkuvan kuorma-auton renkailta vaaditaan eri ominaisuuksia kuin 400 km asfaltilla ilman käännöksiä ajavan kuorma-auton renkailta.

Oikeanlaisen renkaan valitseminen pidentää renkaan käyttöikää ja tekee ajamisesta turvallisempaa sekä taloudellisempaa.

Tyypillisen kuljetusliikkeen kokonaiskustannuksista n. 2 % syntyy renkaista, mikä hyvin pieni osa. Oikeilla tuotteilla ja käyttötavalla saat kustannustehokkaan kokonaisratkaisun renkaiden käyttöiälle. 

Vaikka renkaiden kokonaiskustannus on pieni (n. 2 %), niin silti koko kuljetusliikkeen liiketoiminta nojaa renkaisiin, minkä takia renkaiden täytyy toimia halutulla tavalla. Laadukkaiden kuorma-auton renkaiden avulla varmistat, että ydinliiketoimintasi, eli kuljettaminen, ei jää huonoista rengasvalinnoista kiinni eikä matkasi keskeydy.

Me autamme sinua mielellämme oikeanlaisten kuorma-auton renkaiden valitsemisessa käyttötarpeidesi ja ajoneuvojesi mukaan. Edustamamme päämerkit ovat Yokohama, Michelin ja Continental, jotka kaikki valmistavat huippuluokan kuorma-auton renkaita. Löydät kattavan valikoiman laadukkaita kuorma-auton renkaita kaikista toimipaikoistamme (Pori, Rauma ja Turku, pois lukien Pori Maantiekadun toimipisteemme).

Mistä asioista laadukkaat kuorma-auton renkaat syntyvät?

Laadukkaat renkaat syntyvät hyvin karkeasti sanottuna kahdesta asiasta: Kumiseoksesta sekä vahvasta rungosta. Kumiseosta voidaan pitää renkaan älynä. Se määrittää, miten hyvin renkaan ominaisuudet nousevat esiin niissä olosuhteissa, joihin rengas on tehty.

Renkaan vahva runko puolestaan pitää renkaan muodon pyöreänä, jolloin renkaan vierinvastus- sekä muut ajo-ominaisuudet säilyvät huipussaan. Vahvarunkoisia renkaita on myös mahdollista pinnoittaa uudelleen, mikä laskee kuorma-auton renkaiden kokonaiselinkaarikustannusta.

RINGTREAD-pinnoitusta kuorma-auton renkaille

Pinnoitamme kuorma-auton renkaita Porin nykyaikaisessa pinnoitustehtaassamme. Pinnoituksiin käytämme edistyksellistä RINGTREAD- valmistusmenetelmää, jonka jälkeen rengas on uuden veroinen. Voit lukea RINGTREAD-pinnoituksesta lisää täältä.

Kuorma-auton renkaiden pinnoittaminen säästää kuljetusliikkeen kuluja ja on samalla ekologinen valinta. Uuden renkaan valmistamiseen menee merkittävästi enemmän öljyä ja terästä kuin käytetyn renkaan pinnoittamiseen, jolloin syntyy myös vähemmän CO2-päästöjä.

Ota yhteyttä niin tarjoamme juuri tarpeisiisi sopivan rengaskokonaisuudet

Löydät palvelualttiit ammattilaisemme sekä kuorma-auton renkaat Porin (Ulasoori), Rauman ja Turun toimipisteistämme.

Lujakumi

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää lisää tästä tuotteesta? Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!