Renkaan paikkaus Pori, Rauma ja Turku

Renkaan korjaus tulee teettää aina ammattilaisella

Älä korjaa rengasta ikinä itse, ellet ole 100 % varma siitä, mitä olet tekemässä.

Renkaan korjaus tulee teettää aina ammattilaisella. Jos sinulla on kokemusta renkaan korjaamisesta, niin silloin voit tehdä renkaan korjaamisen itse, mikäli omistat korjaukseen tarvittavat välineet. Huomaathan, että rengas tulisi aina ottaa pois vanteeltaan, jotta rengas voidaan tarkastaa sisäpuolelta. Vasta sitten voimme päättää, korjataanko rengas vai ei.

Kaikissa muissa tapauksissa renkaan korjaaminen tulee jättää siihen erikoistuneen ammattilaisen hoidettavaksi. Itsekorjattu rengas voi tyhjentyä äkillisesti, mikä saattaa aiheuttaa vaaratilanteen etenkin kovassa vauhdissa.

Renkaan paikkaus 45 €

Millaisia renkaan paikkauksia teemme Lujakumilla?

Teemme renkaan paikkauksia niin henkilöautoihin, pakettiautoihin, SUV:hin kuin myös raskaaseen kalustoon. Raskaaseen kalustoon renkaasta voidaan korjata isompikin reikä korjaamalla ja kumittamalla rengasta. Kysy tästä lisää myyjiltämme.

Jos renkaasi on vaurioitunut, niin helpointa on soittaa meille ja kuvailla ongelma puhelimitse. Pystymme sen perusteella kertomaan, onko renkaalla turvallista ajaa liikkeeseemme vai pitääkö rengas vaihtaa vararenkaaseen välittömästi.

Huomaathan, että vaikka vaurio näyttäisi ulkoapäin pieneltä, se voi aiheuttaa vaaratilanteen etenkin kovassa nopeudessa.

Useimmissa tapauksissa rengas voidaan paikata uuden veroiseksi

Mikäli renkaasi ovat kulutuspinnaltaan vielä hyvät, niin vaurioitunut rengas kannattaa korjata, koska saamme siitä uuden veroisen, ellei rengas ole vaurioitunut todella pahasti. Renkaan paikkaaminen on sinulle edullisempaa kuin uusien hankkiminen, minkä lisäksi se on myös ympäristöystävällistä.

Jos renkaasi ovat kuitenkin viimeistä kautta käytössäsi, niin kustannusten kannalta voi olla fiksuinta hankkia suoraan uudet renkaat. Tämä toki vaihtelee vaurion suuruudesta riippuen.

Paikattu rengas on joka tapauksessa aina yhtä kestävä kuin ennen vaurion syntymistä. Jos emme pysty lupaamaan tätä vaurion suuruudesta johtuen, niin suosittelemme uuden renkaan hankkimista, emmekä korjaa rengasta liikenneturvallisuuden vuoksi.

Esimerkkejä ei-korjattavista vaurioista ovat mm. reikä renkaan kyljessä, hyvin suuret vauriot, kudosvauriot, renkaan kumin tai tukivyön irtoaminen sekä reunavaijerin vauriot.

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä, niin paikataan renkaasi uuden veroiseksi. Soita lähimpään Lujakumin toimipisteeseemme (Pori, Rauma tai Turku), niin ohjeistamme, miten sinun tulee edetä.

Kuinka voimme auttaa?

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pikaisesti!