Yritysesittely

Lujakumi Oy

Sodan jälkeisinä vuosikymmeninä renkaista oli pula.

Siksi Taina ja Jukka Lujala perustivat vuonna 1954 Kokemäelle kumikorjaamon, jotta kuorma- ja henkilöautoilijoiden kasvavaan tarpeeseen voitiin toimittaa korjattuja ja pinnoitettuja renkaita. Kumikorjaamo menestyi ja yrittäjäpari yrityksineen ja perheineen muutti Poriin vuonna 1959. Tuolloin yrityksen nimi oli Lujalan Kumikorjaamo, josta sittemmin tuli Lujakumi.

Tänään Lujakumi on rengasalan johtava länsisuomalainen perheyritys, joka on edelleen saman perheen jäsenten elämäntyönä ja omistuksessa.  Työllistämme 30 alan ammattilaista, joten pystymme palvelemaan sekä raskaan kaluston että yksityisautoilijoiden tarpeita. Neljä täydenpalvelun rengaspistettämme sijaitsevat Raumalla, Turussa sekä kaksin kappalein Porissa, jossa sijaitsee myös Suomen ensimmäinen RINGTREAD-rengaspinnoittamo.

Nopea ja luotettava asiakaspalvelu

Yksikään suomalainen rengasliike ei pysty tarjoamaan erilaisia renkaita kuin muut rengasliikkeet. Siksi ainoa keinomme erottua, on maan asiantuntevin ja asiakaskeskeisin palvelu. Se on meidän tavoitteenamme joka päivä, kun sinä tai joku muu asiakas astutte liikkeeseemme.

Perheyhtiön henki

Perheyhtiön henki ja pitkänlinjan osaaminen on puhallettu kaikkiin työntekijöihimme, joten kokonaisvaltainen palvelu ja ammattitaito eivät ole vain sanahelinää.

Lujakumi Oy on Autonrengasliitto ry:n asiantuntijaliike sekä osa Point S -ketjun verkostoa

Saat yhteistyökumppaniemme kautta rengashuoltopalveluja sekä valtakunnallisesti että kansainvälisesti.

Renkaat Kaikille Teille!

Tutustu iskulauseen mukaisiin palveluihin Palvelut –osiossa