Vanteet Turku, Pori, Rauma

Etsitkö uusia vanteita autoosi? Löydät uudet vanteet Turku - Pori - Rauma -akselilla Lujakumin liikkeistä!

Palvelemme sinua kaikissa kolmessa kaupungissa. Tutustu laajaan ja näyttävään vannevalikoimaamme sivuillamme tai tule käymään suoraan joko Turun, Porin tai Rauman myymälässämme.

RAFFA RS-03

Uniikki mahdollisuus

Tätä väriä valmistettiin yhteentä vain 15 sarjaa. Tämä sarja on nro 2/3 Suomeen saapuneista sarjoista. Enempää ei tule!

5x112 8.5x19 " ET45

1499 € / sarja

Vannehaku

Päivitämme vannevalikoimaamme.
Lisäämme ensi kauden uutuuksia sekä viime kauden poistoja talven aikana.

Point S Autumn / Winter 2019 / 2020 -hinnasto

Valikoimamme koostuu tunnettujen merkkien valmistamista laadukkaista alumiinivanteista

Löydät valikoimastamme vanteita sekä henkilö-, paketti- että maastoautoihin – kesään ja talveen! Valikoimassamme on mm. seuraavien valmistajien vanteita: AEZ, Dezent, MAK, Ispiri, Veemann, BJ Wheels, BBS, Vossen, O.Z, Bola, Cades ja Dotz.

Vannetoimittajiamme ovat mm. Alcar Finland, Wheeltrade Finland, Rautamo, Suomen Erikoisvanteet. Vanteet tulevat usein jopa seuraavana työpäivänä meille, mikäli varastossamme ei ole haluamaasi vannetta. 

Käytä asennuspalveluamme hyväksesi

Asennamme uudet vanteet renkaille nykyaikaisilla ja laadukkailla asennuskoneilla osaavan henkilökuntamme voimin, jolloin uudet vanteet eivät vaurioidu asennuksessa ja asennus on varmasti tehty oikein. On myös hyvä muistaa, että eri vanteissa voidaan käyttää erilaisia pultteja ja muttereita, jolloin väärä asennus autoon alle voi aiheuttaa pahimmillaan pyörän irtoamisen ajossa.

Pidä mielessä nämä asiat, kun ostat vanteet autoosi

Vanteiden mitat (ET, leveys, keskireiän halkaisija)

Renkaiden leveys ja koko

Auton malli

Auton pulttijako

Vaikka olisit ostanut vanteita aiemminkin, niin vanteiden hankinnassa kannattaa käyttää aina asiantuntijaa apuna, koska muutoin saatat hankkia vääränlaisen vanteen. Meille riittää, kun tiedät renkaidesi koon sekä autosi mallin, jotta osaamme kertoa, millaiset vanteet autoosi sopivat. Kun haluat isontaa jo käytössä olevaa rengaskokoa ja ostat vannepaketin renkaineen, auttaa myyjämme valitsemaan oikean kokonaisuuden, joka varmasti mahtuu pyörimään auton alla, etkä osta sikaa säkissä.

Kun tarvitset uudet vanteet Turku - Pori - Rauma -akselilla, niin saat ne helposti Lujakumilta!

Tutustu valikoimaamme verkossa tai tule käymään lähimmässä Lujakumin liikkeessäsi ihailemassa vanneseinää ja etsitään juuri sinua miellyttävät vanteet.

Voit myös kokeilla alla olevasta linkistä Alcarin 3D vannesovitinta, jolla voit kokeilla miltä vanteet näyttäisivät autossasi! 

Lujakumi

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää lisää tästä tuotteesta? Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!