Rengashotelli Pori, Rauma ja Turku

Säilytämme, pesemme ja vaihdamme renkaasi yhdellä edullisella hinnalla

Varaa oman tai yrityksesi auton renkaille kausisäilytys Lujakumin Rengashotellista (Pori, Rauma ja Turku)

Rengashotelli on turvallinen tapa säilyttää renkaat, koska saat renkaillesi täyden säilytysajan vakuutuksen. Rengashotellissa olevat renkaat eivät vie tilaa omasta varastostasi, et joudu kantamaan tai vaihtamaan likaisia renkaita, eivätkä ne aiheuta paloturvallisuusriskiä. 

Huomaathan, että taloyhtiöiden varastoissa, yhteisissä tiloissa tai häkkivarastoissa ei pääsääntöisesti saa säilyttää renkaita paloturvallisuuden vuoksi.

Täyden palvelun rengashotelli maksaa 98 € per kausi (6 kk), eli vain 16,3 €/kk

Palveluun sisältyy renkaiden vaihto, tarkastukset, raportointi ja säilytys:

Löydät rengashotellin kaikista toimipisteistämme (Pori, Rauma ja Turku).

Varaa oman tai yrityksesi auton renkaille paikka rengashotellistamme soittamalla, laittamalla sähköpostia tai ajamalla suoraan pihaan – me hoidamme loput!

Nyt käytössä myös sähköinen ajanvaraus

Olemme uudistaneet palveluitamme keväällä 2021 ja nyt voit varata ajan renkaiden vaihtoon myös netistä! Kun varaat ajan, vältyt jonottamiselta ja varmistat nopean asioimisen liikkeessämme. Aikoja löytyy usein jopa samalle päivälle!

Rengashotelli pidentää renkaidesi käyttöikää

Sen lisäksi, että rengashotelli on vaivattomin tapa säilyttää talvi- ja kesärenkaat, palvelu myös pidentää renkaittesi käyttöikää. Harva tietää, että vääränlaiset säilytysolosuhteet sekä renkaiden vääränlainen säilytysasento lyhentävät renkaan käyttöikää. Kosteat ja kylmät olosuhteet eivät ole renkaille ominaisimmat säilytysolosuhteet, vaan renkaita tulee säilyttää kuivassa ja viileässä ympäristössä, tällaiset oikeat olosuhteet pystymme tarjoamaan rengashotellissamme.

Renkaita ei tule myöskään pinota toistensa päälle, vaan ne on syytä säilyttää pystyasennossa. Pinon alimpaan renkaaseen kohdistuu muutoin turhaa painetta koko säilytyskauden ajan. Jos renkaan muoto muuttuu, se kuluu epätasaisesti ja normaalia nopeammin.

Tuo renkaasi meille kausisäilytykseen rengashotelliin! Rengashotellin löydät Porin, Rauman ja Turun toimipisteistämme. Kausisäilytyksen (6 kk) hinta on kaikissa toimipisteissämme sama, eli vain 98 € / kausi (16,3 € / kk).

Aja autosi meille ja ota kupponen kahvia, niin me vaihdamme sillä aikaa pestyt ja tarkastetut renkaat autoosi sekä viemme toiset säilytykseen. Aikaa tähän kuluu alle 30 min. Tervetuloa!

Kuinka voimme auttaa?

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pikaisesti!