Renkaat

Löydät edulliset renkaat Turku - Pori - Rauma -akselilla suoraan meiltä, Lujakumilta!

Voit tutustua kattavaan rengasvalikoimaamme netistä tai tulla suoraan liikkeeseemme. Valikoimaamme kuuluvat henkilöauton, pakettiauton, SUV:n ja raskaan kaluston kesä- sekä talvirenkaat.

Millaista rengasta etsit?

  • Henkilöauto (3189)

  • Pakettiauto (366)

  • SUV (1378)

Miksi saat meiltä laadukkaat renkaat niin huokeaan hintaan?

Olemme alueellinen ja rengasalan johtava länsisuomalainen perheyritys. Kuulumme maailmanlaajuiseen Point S -ketjuun, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan renkaita edulliseen hintaan. Suomessa Point S -ketjuun kuuluu n. 30 itsenäistä rengasliikettä. Ketjun tuomiin etuihin kuuluu se, että tilaamme renkaita aina kerralla suuren määrän useiden rengasliikkeiden voimin. Siksi sisäänostohintamme on normaalia edullisempi, mikä heijastuu suoraan renkaiden myyntihintaan.

Vaikka olemme osana suurempaa ketjua, niin olemme silti itsenäinen perheyritys, joka toimii kolmella eri paikkakunnalla. Löydät uudet renkaat mistä tahansa toimipisteestämme (Turku, Pori ja Rauma).

Rahdilla voimme toimittaa renkaat ympäri Suomen - kysy lisää myyjiltämme!

Miten Premium-luokan renkaat eroavat ns. tavallisemmista?

Premium-luokan renkaat eivät pyri kilpailemaan mahdollisimman edullisella hinnalla, vaan parhaalla teknologialla. Suurimmat rengasmerkit sijoittavat miljoonittain euroja tuotekehitykseen, testaamiseen ja uusiin innovaatioihin. Tämän takia premium-luokan merkit puhuvat paljon kehittämistään kumiseoksista, joiden avulla renkaiden ajo-ominaisuuksia saadaan parannettua. Tällöin ohjattavuus, pito, äänitaso ja vierintävastus paranevat.

Vaikka uusi ja innovatiivinen kumiseos voi kuulostaa ”hölynpölyltä”, niin kumiseoksen ominaisuuksilla on todella suuri vaikutus renkaan käyttäytymiseen, koska rengas kuumenee niin paljon pitkällä matkalla. Heikkolaatuinen kumiseos kuluu kuumana nopeammin, heikentää ajo-ominaisuuksia ja vie pehmetessään enemmän polttoainetta. Premium-luokan renkaat ovat siis premiumia täysin oikeutetusti.

Tule hakemaan uudet renkaat mistä tahansa toimipisteestämme

Kun tarvitset uudet renkaat Turku - Pori - Rauma -akselilla, niin ole meihin yhteydessä.

Kun tarvitset uudet renkaat Turku – Pori – Rauma -akselilla, niin ole meihin yhteydessä. Löydät jokaisen kaupungin toimipisteistämme laajan valikoiman laadukkaita renkaita eri hintaluokissa – aina edullisimmista malleista premium-luokan malleihin. Valikoimamme koostuu henkilöauton, pakettiauton, SUV:n ja raskaan kaluston kesä- sekä talvirenkaista.

Tutustu valikoimaamme sivuiltamme ja ota yhteyttä! Palvelualtis henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi koska tahansa, joten voit tulla myös suoraan käymään rengasliikkeessämme.

Lujakumi

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää lisää tästä tuotteesta? Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!