Pakettiauton renkaat

Löydät edulliset pakettiauton renkaat Turku - Pori - Rauma -akselilla suoraan meiltä, Lujakumilta!

Tutustu valikoimaamme erilaisia ja erikokoisia pakettiauton renkaita. Löydät autoosi soveltuvat pakettiauton renkaat Turun, Porin ja Rauman toimipisteistämme, koska olemme osa maailman suurinta rengasketjua – Point S:ää.

Valitse renkaan koko

Kun ostat meiltä rengassarjan, hintaan sisältyy hintaan

Valitse pakettiauton renkaat oikein

Pakettiauton renkaissa on aina C-merkintä. Se tarkoittaa sitä, että renkaan rakenne on järeämpi, jolloin rengas pysyy pyöreänä, vaikka pakettiauto olisi lastattu täyteen. Pakettiautoon suositellaan laitettavaksi aina rengas, jossa on C-merkintä. Pakettiauton renkaat on vahvistettu normaalia vahvemmilla teräsvyölangoilla, teräsvyöpaketeilla sekä kumiseoksella.

Pakettiauton kuskina tiedät, että pakettiautolla tulee ajettua milloin millaisellakin alustalla. Siksi pakettiauton renkaisiin on tärkeä panostaa kunnolla, jotta renkaat kestävät myös haastavillakin alustoilla ja isoilla painoilla.

Löydät varmasti sopivat pakettiauton renkaat Turun, Porin tai Rauman toimipisteistämme. Tutustu ensiksi valikoimaamme sivuiltamme tai tule suoraan käymään, niin valitaan yhdessä sinulle sopivat pakettiauton renkaat.

Lujakumi Oy

Olemme vuonna -54 perustettu perheyritys, jonka uusi sukupolvi on ottanut nyt haltuunsa. Yli 65-vuotisen taipaleemme aikana olemme oppineet renkaista kaiken, joten osaamme taatusti auttaa myös sinua valitsemaan autoosi soveltuvat henkilöauton renkaat. Turku, Pori ja Rauma ovat toimialueitamme, joten löydät lähimmän rengasliikkeen näistä kaupungeista. Tervetuloa!

Tule hakemaan uudet pakettiauton renkaat mistä tahansa toimipisteestämme

Kun tarvitset uudet renkaat Turku - Pori - Rauma -akselilla, niin ole meihin yhteydessä.

Tutustu valikoimaamme ja tule liikkeeseemme valitsemaan sinulle sopivat pakettiauton renkaat!

Palvelualtis henkilökuntamme on apunasi valitsemassa parhaat pakettiauton renkaat ajomäärän ja omien mieltymystesi mukaan.

Soita meille ja kysy valikoimastamme tai pistäydy suoraan käymään!

Lujakumi

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää lisää tästä tuotteesta? Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!