Minerva kesärenkaat

Pori | Rauma | Turku

Minerva kesärenkaat tarjoavat edullista laatua 10" - 22" kokoluokissa.

Tutustu renkaisiin tarkemmin alla.

Mikä tekee Minerva kesärenkaista niin loistavan valinnan?

Edulliset Minerva kesärenkaat on valittu Point S -ketjun maahantuomaksi merkiksi valtavan hyvän asiakaspalautteen vuoksi. Olemme myyneet Minerva kesärenkaita monen vuoden ajan ja renkaiden suosio vain kasvaa. Tämä tarkoittaa, että tuote todella toimii ja asiakkaat ovat tyytyväisiä tuotteeseen. Ostamalla Minerva kesärenkaat saat laatua edulliseen hankintahintaan.

Minerva kesärenkaiden vahvuudet:

Kenelle Minerva kesärenkaat sopivat?

Minerva kesärenkaat ovat loistava valinta kaikille autoilijoille, mutta renkaita valitessa tulee aina miettiä parasta ratkaisua juuri omaan käyttötarkoitukseesi. Tässä paras apu ovat kokeneet myyjämme, jotka osaavat suositella juuri sinulle parasta vaihtoehtoa.

Olemme myyneet Minerva kesärenkaita paljon ajavista takseista aina satunnaiskäytössä oleviin autoihin. Ja tietysti kaikkiin siltä väliltä. Parhaiten Minerva kesärenkaat sopivat kuljettajalle joka tiedostaa renkaidensa kunnon sekä niiden ominaisuudet. Edullisissa Kiinassa valmistetuissa renkaissa ei ole koskaan kaikkia samoja ominaisuuksia, kuin Premium-tason renkaissa. Tämä johtuu siitä, että Premium-renkaiden tuotekehitykseen ja testaamiseen käytetään paljon enemmän voimavaroja kuin Kiinassa valmistettuihin edullisiin renkaisiin. Tähän perustuu myös renkaiden hintaerot.

Minerva kesärenkaissa on edullisesta hinnasta huolimatta hyvät sadekelin ominaisuudet ja ne käyttäytyvät hyvin myös yllättävissä ääritilanteissa. Rengas ei kuitenkaan tästä huolimatta kulu nopeasti vaan sillä voi ajaa hyvän kilometrituloksen turvallisesti ja mukavasti. Renkaat tulevat isolta tehtaalta, joka valmistaa renkaita monelle eri merkille ja moneen eri käyttötarkoitukseen.

Myyjämme kertovat mielellään lisää Minerva kesärenkaista.

4.7/5

"Olen ollut tyytyväinen Minerva kesärenkaisiin jo monta vuotta. Hinta ja laatu kohtaavat ja renkaat toimivat päivittäisessä ajossa loistavasti. Pidän erityisesti siitä, että renkaat eivät ole äänekkäät kuten monet edulliset renkaat ovat olleet."

Osta Minerva renkaat ja näyttävät vanteet pakettihintaan!

Edulliset ja laadukkaat vannepaketit saadaan yhdistämällä Minerva kesärenkaat loistavaan valikoimaamme alumiinivanteita. Olemme tehneet pakettihinnat monesta erilaisesta ja erikokoisesta vanteesta yhdistettynä Minerva kesärenkaiden laajaan kirjoon. Katso parhaiten itseäsi miellyttävä paketti ja piristä autosi ulkonäköä edullisesti.

Minerva kesärenkaat arkikäytössä

Monet myyjämme ovat valinneet oman autonsa alle Minerva kesärenkaat. Useimmilla renkaat ovat kestäneet monta kesää eikä negatiivista palautetta ole tullut. Tämä on mielestämme hyvä osoitus siitä, että Minerva kesärenkaat sopivat mahtavasti arkikäyttöön.

Tietysti olemme huomanneet myös eron kalliin ja edullisen renkaan välillä, mutta Minerva renkaiden tasalaatuisuus ja mukavuus on vakuuttanut meidät siitä, että renkaita voi todella suositella asiakkaille ja olla varma, että ratkaisu ostaa Minerva kesärenkaat on oikea.

Hanki Minerva kesärenkaat!

Laajan valikoiman Minerva kesärenkaita löydät kaikista myymälöistämme (Pori, Rauma ja Turku) sekä netistä. Tutustu edulliseen hintatasoon ja tee hankinta johon olet varmasti tyytyväinen.

Valitse siis luotettavat Minerva kesärenkaat!


Maksa Minerva kesärenkaat laskulla! - täysin kuluttomasti ja korottomasti!

0€ kuluja, 0% korkoja

Osta nyt Point-S Rengastilillä, saat 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoja tai kuluja.
Kampanja voimassa 30.11.2020 asti
Yli 100 euron ostoksille.

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää lisää tästä tuotteesta? Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!