Point S Summer kesärenkaat

Pori | Rauma | Turku

Myydyin kesärengastuottemme Summerstar on nyt Point S Summer!

Lue alta miten jo ennestään loistava rengas on uudistunut


Maksa Point S Summer kesärenkaat laskulla! - täysin kuluttomasti ja korottomasti!

0€ kuluja, 0% korkoja

Osta nyt Point-S Rengastilillä, saat 12 kuukautta maksuaikaa
ilman korkoja tai kuluja.
Kampanja voimassa toistaiseksi. Yli 100 euron ostoksille.

Point S Summer kesärenkaat pähkinänkuoressa

Point S Summer kesärenkaat valmistetaan Point S -ketjun liikkeille nimikkotuotteena. Renkaat valmistaa Continental ja ne valmistetaan Continentalin omilla tehtailla Euroopassa. Tämä takaa laadukkaan tuotannon ja kumiseokset.

Olemme myyneet Point S kesärenkaita jo monta vuotta ja saavuttaneet vuosi vuodelta yhä enemmän nousevaa asiakastyytyväisyyttä hankittuihin renkaisiin.
Nyt jo ennestään loistava tuote on uudistunut ja on jälleen askeleen lähempänä renkaiden parasta kärkeä vaikka hintataso yllättää aina positiivisesti. Tästä syystä uskallamme yhä uudelleen ja uudelleen suositella Point S Summer kesärenkaita asiakkaillemme ajomäärästä tai käyttöolosuhteista riippumatta.

Point S Summer kesärenkaat ovat siis ehdottomasti kokeilemisen arvoiset renkaat - saatat jäädä koukkuun!

Point S Summer kesärenkaiden vahvuudet:

Miksi niin monet ovat valinneet Point S kesärenkaat

Kun toimme uuden kesärengasmerkin Suomen markkinoille, oli aluksi moni asiakkaistamme hieman epäilevä ja jopa vastahakoinen ostamaan Summerstar renkaat. Tämä kuitenkin muuttui pian, kun saimme asiakkaat kokeilemaan ja vakuuttumaan Summerstar renkaiden loistavuudesta.

Nyt jo reilu seitsemän vuotta myöhemmin voimme todeta, että kyseessä on hittituote - vuodesta toiseen. Asiakkaamme ovat olleet hurjan tyytyäisiä renkaisiin ja palveluun niiden ympärillä. Uskomme, että näiden yhteisvaikutuksella asiakas saa juuri itselleen sopivimmat renkaat. Renkaiden tuotannosta vastaava suuri Eurooppalainen valmistaja auttaa luottamaan tuotteen toimivuuteen. Lisäksi meillä on myös itsellämme loistavia kokemuksia renkaista, joten tiedämme mistä puhumme, kun suosittelemme uudistuneita Point S Summer kesärenkaita teille.

Nykyisin Point S Summer kesärenkaat tunnetaan nimeltä ja niitä tullaan varta vasten ostamaan. Yleisimmin perustelut asiakkaan suunnalta on renkaiden hinta-laatusuhde. Renkaat ovat kestäneet hyvin, ne ovat olleet mukavat ja hiljaiset ajaa, eikä niiden kanssa ole tullut minkäänlaisia ongelmia. Taloudellisesta hankintahinnastaan huolimatta renkaat ovat vastanneet käytössä paljon kalliimpia vaihtoehtoja ja sadekelilläkin on voinut ajaa turvallisin mielin vakuuttuneena renkaiden turvallisuudesta.

Myyjämme kertovat mielellään lisää uudistuneista Point S Summer kesärenkaista myymälöissämme!

4.8/5

"Valitsen myös seuraavalla kerralla Point S kesärenkaat, koska olen ollut niin tyytyväinen renkaisiin ja niiden hinta-laatusuhteeseen"

Myös myyjiemme valinta

"Ajoin viime kesän Summerstar renkailla. Kilometrejä auton ratissa tulee vuodessa noin 40 000, joista viime vuonna noin 25 000 km tuli kesän aikana. Matkustin autollani ympäri Suomea, mutta kävin kesälomamatkalla myös Euroopassa, kokeillen samalla renkaita kahdeksassa eri maassa. Tällä matkalla renkaiden toimivuus todettiin aina isoista moottoritienopeuksista mutkaisiin Suomen teitä vastaaviin tieolosuhteisiin.

Olen ajanut kymmeniä ja kymmeniä eri renkaita mm. rengastestauksissa ja saanut paljon näkymää renkaiden käyttäytymiseen erilaisissa tilanteissa. Summerstar renkaiden arkikäytös yllätti minutkin positiivisesti, sillä rengas oli vielä olettamaani mukavampi, johdonmukainen ja sadekeleillä turvallisin mielin ajettava. Tämän lisäksi ilahduin, kun 19-tuumainen kesärengassarja oli kesän jäljiltä vieläkin loistavasti ajettavassa kunnossa niin kulutuspinnaltaan kuin muiltakin ominaisuuksiltaan. Viime kesän kokeilun jälkeen puhun yhä enemmän Point S kesärenkaiden puolesta ja kannustan kaikkia samaan hyvään valintaan kanssani."

Mikko Pakarinen
Lujakumi Oy

Point S Summer kesärenkaat Point S -myyjältäsi - Lujakumi Oy

Edustamme maailman suurin Point S -ketjua Suomessa, ja kunnia-asiamme on edistää liikenneturvallisuutta huipputuotteiden ja parhaiden rengasalan palveluiden kautta. Point S Summer kesärenkaat ovat loistava esimerkki suorituskykyisistä renkaista, jotka saat meiltä yksinoikeudella järkevään hintaan. Point S kesärenkaita myydää ympäri maailmaa, aina Pohjois-Amerikasta Kaukoitään ja ne ovat kaikkialla saavuttaneet yhtä loistavan suosion. Ostamalla Point S kesärenkaat paikalliselta Point S myyjältäsi saat autosi alle renkaat, joihin miljoonat autoilijat ympäri maailmaa luottavat!

Hanki Point S Summer kesärenkaat!

Laajan valikoiman Point S Summer kesärenkaita löydät kaikista myymälöistämme (Pori, Rauma ja Turku) sekä netistä. Luota monen muun tapaan Point S tuotteeseen ja hanki renkaat joihin olet varmasti tyytyväinen.

Valitse siis mahtavat Point S Summer kesärenkaat!


Älä vain halua Point S kesärenkaita - hanki ne!

Nyt saat ne kuluttomalla ja korottomalla laskulla

0€ kuluja, 0% korkoja

Osta nyt Point-S Rengastilillä, saat 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoja tai kuluja. Kampanja voimassa toistaiseksi. Voimassa yli 100 euron ostoksille.

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää lisää tästä tuotteesta? Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!