Rengaskauppaa Raumalla

Kaupungin paras palvelu, hyvät tuotteet ja reilu hinnoittelu takaa tyytyväiset asiakkaat Raumalla

Rauman myymälästämme vastaava Niko Valtonen toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleeksi tutustumaan todella monipuoliseen valikoimaamme renkaita ja vanteita. "Aina voi myös poiketa pelkästään kahvillekin!" huikkaa Niko iloisesti.

Raumalla, aivan Kortelan ABC:n takana, Poraajankatu 1:ssä kannattaa poiketa. Siellä sijaitsee liikkeemme, joka vastaa sekä kuluttajien että ammattiautoilijoiden tarpeisiin päivittäin. Meille on helppo tulla ja tarjoamme aina parasta palveluamme.

Raumalla yrityksemme on toiminut vuodesta 1966, eli jo pitkälti yli 50 vuotta. Mikäli paikka ei kuitenkaan ole entuudestaan tuttu, katso lisätietoja sijainnista ja palveluajoistamme täältä: Yhteystiedot Rauma .

 

Palvelu

Meille tärkeimpiä arvoja on asiakkaan turvallisuus, tyytyväisyys sekä monipuolisen valikoiman tarjoaminen sekä paikkakunnan paras palvelu. Näiden arvojen mukaan toimimme joka päivä ja meiltä lähtee tyytyväisiä asiakkaita laadukkailla tuotteilla ajaen. Jokainen asiakas on meille kanta-asiakas, jonka myötä palvelumme tähtää pitkiin asiakassuhteisiin paikallisena asiantuntijanasi. 

Renkaat ja vanteet

Ajat sitten henkilö-, SUV- tai pakettiautoa, löydät meiltä niin renkaat kuin vanteet autoosi. 

Rauman myymälässämme on esillä kaikki edustamamme rengasmerkit sekä laaja esittelyseinä vanteita. Mikäli niiden joukosta ei vielä löydy sopivaa, täydennämme tarjontaamme toimittajien täydestä valikoimasta toiveidesi mukaan. Myyjämme Niko auttaa sinua löytämään unelmiesi vannepaketit nopeasti ja helposti. 

Kuorma-autoilijalle

Kuorma-autoihin tarjoamme renkaat monipuolisesta valikoimasta, Cordiantista Micheliniin. Tämän lisäksi löydät meiltä mallipalat Ringtread-pinnoituksistamme, joita myyjämme esittelevät mieluusti ja auttavat valitsemaan juuri oikean pinnan käyttötarkoitukseen parhaan kilometrisuoritteen ja pidon saamiseksi. 

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme rengashuoltopalvelut, raskaan kaluston hälytyspalvelun (24/7) sekä kuorma-auton vanteet. 

Miksi Lujakumi?

65 vuotisen historiamme aikana olemme oppineet, että tärkeintä mitä voimme yksityisenä rengasalan liikkeenä asiakkaallemme tarjota, on kaupungin paras palvelu. Tämä on keinomme erottua. Erinomaisen palvelun lisäksi tarjoamme alan parhaat merkit aina kilpailukykyiseen hintaan – nopeasti asennettuna.

Mikäli etsimääsi tuotetta ei ole hyllyssä, saamme sellaisen tilattua. Useimmiten vain muutaman arkipäivän kuluessa. 

Tarjoamme edullisen Rengashotellin ja sujuvan kausivaihdon sekä kaikki muut rengashuollon palvelut, esimerkiksi renkaiden paikkauksen ja tasapainotuksen saman katon alta. 

Tule siis rohkeasti käymään ja tutustumaan liikkeesemme Raumalla. 

Tervetuloa! 

 

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn