Henkilöauton renkaat

Löydät edulliset henkilöauton renkaat Turku - Pori - Rauma -akselilla suoraan meiltä, Lujakumilta!

Tutustu valikoimaamme erilaisia ja erikokoisia henkilöauton renkaita. Löydät autoosi soveltuvat henkilöauton renkaat Turun, Porin ja Rauman toimipisteistämme, koska olemme osa maailman suurinta rengasketjua – Point S:ää.

Valitse renkaan koko

Kun ostat meiltä rengassarjan, hintaan sisältyy hintaan

Henkilöauton renkaat kaikissa hintaluokissa

Valikoimamme kattaa kaikki henkilöauton renkaiden suosikkimerkit, kuten Nokian Renkaat, Michelin, Yokohama, Continental, Summerstar, Minerva, Viatti jne. Pidämme myynnissä ainoastaan sellaisia renkaita, joiden laadusta olemme varmoja ja joita käyttäisimme itsekin. Asiakaspalautteella on iso rooli ja tätä kautta olemmekin saaneet valtavasti positiivista palautetta nykyisistä rengasmerkeistämme, kuten Summestar-renkaista.

Myös asiakkaiden rengastietous on kasvanut paljon viime vuosina, mikä on lisännyt laadukkaiden premium-renkaiden kysyntää.

Henkilöauton renkaiden valikoimamme koostuu kolmesta eri hintaluokasta:

1) Hyvin edullisista renkaista

2) Keskihintaisista renkaista

3) Premium-luokan renkaista

Kaikilla renkailla pääset paikasta A paikkaan B, mutta henkilöauton renkaissa hinta ei tarkoita pelkkää tunnettua brändiä, vaan turvallisuutta, ajomukavuutta ja pienentynyttä polttoaineen kulutusta.

Renkaiden hinta muodostuu vasta niillä ajettaessa. Kaikista edullisin rengas voi kulua nopeammin ja siinä voi olla esimerkiksi heikompi vierintävastus, jolloin se myös kuluttaa enemmän polttoainetta. Siispä mitä enemmän ajat, niin sitä paremmat renkaat kannattaa hankkia.

Lujakumi Oy

Olemme vuonna -54 perustettu perheyritys, jonka uusi sukupolvi on ottanut nyt haltuunsa. Yli 65-vuotisen taipaleemme aikana olemme oppineet renkaista kaiken, joten osaamme taatusti auttaa myös sinua valitsemaan autoosi soveltuvat henkilöauton renkaat. Turku, Pori ja Rauma ovat toimialueitamme, joten löydät lähimmän rengasliikkeen näistä kaupungeista. Tervetuloa!

Tule hakemaan uudet henkilöauton renkaat mistä tahansa toimipisteestämme

Kun tarvitset uudet renkaat Turku - Pori - Rauma -akselilla, niin ole meihin yhteydessä.

Tutustu valikoimaamme ja tule liikkeeseemme valitsemaan sinulle sopivat henkilöauton renkaat!

Palvelualtis henkilökuntamme on apunasi valitsemassa parhaat henkilöauton renkaat ajomäärän ja omien mieltymystesi mukaan.

Soita meille ja kysy valikoimastamme tai pistäydy suoraan käymään!

Voimme myös toimittaa renkaat kaikkialle Suomeen – kysy lisää myynnistämme

Lujakumi

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää lisää tästä tuotteesta? Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!