Työkonerenkaat ja teollisuusrenkaat

Löydät valikoimastamme mm. pyöräkuormaajan renkaat, maansiirtokoneiden renkaat ja traktorin renkaat

Panostamme paljon työkonerenkaiden sekä teollisuusrenkaiden valikoimamme laatuun

Panostamme paljon työkonerenkaiden sekä teollisuusrenkaiden valikoimamme laatuun, koska kovassa käytössä olevien työkoneiden renkaat joutuvat päivittäin kovalle koetukselle. Siksi kaikista halvimman renkaan hankinta tulee todennäköisesti kalliimmaksi pitkällä aikavälillä verrattuna kestävän Premium-renkaan hankintaan. Laadukkaammalla renkaalla saadaan oikein käyttöolosuhteisiin valittuna parempi tuntitulos, joka tekee renkaan kokonaiskustannuksesta budjettirengasta edullisemman. Lisäksi laadukkaan rengasrungon voi pinnoittaa ensimmäisen kierroksen jälkeen, ja saada taas hyötykäyttöön koneen alle töihin.

Traktorin renkaita valikoimastamme löytyy montaa eri merkkiä ja laatua. Pihatraktoreihin vaatimukset ovat erilaiset kuin vaativissa metsä- tai peltotöissä työskentelevän koneen renkaat vaativat. Kysy lisää traktorin renkaiden valikoimasta myynnistämme niin kerromme lisää ja tarjoamme juuri sinulle sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan.

 

Laadukas pinnoitus pienentää työkonerenkaiden kustannuksia

Meiltä saat huippulaadukkaat työkoneenrenkaiden pinnoitukset sekä runkoineen pinnoitetut tuotteet.

Käytössämme on Euroopan edistyksellisin pinnoitustekniikka ja laaja valikoima pinnoitustuotteita, joista myyjämme avulla löydät juuri omaan työtehtävääsi sopivan. Oikean pintamallin valinnalla on todella suuri vaikutus renkaan tekemään tuntitulokseen, koneen seisokkeihin ja tuottavuuteen. Kun valitaan oikea rengas oikeaan työtehtävään, säästät merkittävästi aikaa ja rahaa.  

Pinnoitettu työkoneen rengas on hankintahinnaltaan huomattavasti uutta premium-rengasta edullisempi, mutta vastaa käyttötunneiltaan tällaista.
MARIX-tuotteille myönnämme viiden (5) vuoden takuun! (materiaali- ja valmistusvirheille). 

 

Renkaat asiakkaan käyttötarpeisiin - vaikka mittatilauksena!

Saamme räätälöityä juuri asiakkaan käyttötarpeeseen sopivan ratkaisun, jolla mahdollistamme asiakkaalle paremman tuottavuuden, edullisimman kokonaiskustannuksen rengashankinnoissa ja helppoutta työtehtäviin kestävien renkaiden ansiosta. 
Tästä referenssinä toimii asiakkaallemme Valtasiirto Oy:lle tehdyt renkaat, jotka tehtiin asiakkaan vaatimusten täyttämiseksi juuri kyseiseen työtehtävään ja käyttöympäristöön. Tulokset ovat vakuuttavia. 

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä. Mitä vaativampi käyttöympäristö, sitä suuremman hyödyn voimme tuotteillamme sinulle tarjota. Myyjämme auttavat löytämään juuri sinun käyttötarkoitukseen sopivat tuotteet ja saat koneidesi tuottavuuden nousuun. 

Työkone, teollisuus ja traktorin renkaiden merkkivalikoimaamme kuuluu mm.

Palvelemme sinua Porissa (Ulasoori), Turussa ja Raumalla. Historiamme ulottuu yli 65 vuoden päähän, joten saat meiltä äärimmäisen asiantuntevaa sekä henkilökohtaista palvelua kaikissa rengashuoltoon liittyvissä asioissa.

Kuinka voimme auttaa?

Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pikaisesti!