Yokohama on taksiautoilijankin valinta

Toyota Camryn alla pyörii 215/55 R17 kokoiset Yokohama BluEarth ES32 kesärenkaat

Henkilö- ja pakettiautorenkaiden kovimpien käyttäjien joukossa on usein taksit. Takseilla ajetaan jopa satoja tuhansia kilometrejä vuodessa ja tällöin renkaita kuluu alla keskiarvoa enemmän. 

Saamme taksiautoilijoilta arvokasta kokemukseen perustuvaa tietoa renkaiden suorituskyvystä, erityisesti renkaan tuottamasta rengasäänestä, kulutuksenkestävyydestä sekä käytöksestä vesisateisella kelillä. Tämä tieto lisää meidän tietotaitoamme myydä juuri halutunlainen rengas kuluttajalle tai toisella ammattiautoilijalle joka tulee liikkeesemme hankkimaan itselleen sopivia renkaita. 

Renkaita on monenlaisia, aina edullisista kiinalaisista huomattavasti arvokkaampiin premium renkaisiin, joiden takana on vuosien tuotetestaus- ja kehitystyö. Hintakin määräytyy käytetyistä kumiseoksista, niiden sekä tietysti lopputuotteen laadusta testauksen määrästä. Edullisimmassa renkaissa voi olla hyviäkin tuotteita ja toisinpäin kalliiimat tuotteet eivät välttämättä menesty niin hyvin kuin niiden hintansa puolesta pitäisi. 

Me olemme valinneet Point S -ketjuna edustamamme rengasmerkit tarkoin, jotta tiedämme tarkalleen mitä myymme asiakkaillemme. Raskaan kaluston puolella saatetaan testata renkaita jopa vuosia ennen kuin tiedetään mikä on sopivin rengasratkaisu juuri kyseisen yrityksen käyttöön. Sama käyttöön perustuva kokemusten kerääminen on tärkeää myös henkilöautorenkaiden kohdalla. 

Taksiautoilija Petri Meriläinen Turun Lujakumin liikkeen pihalla. Autona vm. 2019 Toyota Camry Hybrid.

Yokohama kesärenkaat ovat kuuluneet kesärengasvalikoimaamme kahden kesän ajan, jonka aikana olemme saaneet vahvistuksen lupauksilla jotka Yokohama meille teki. Renkaat toimivat loistavasti, ollen hiljaisia, paljon kilometrejä kestäviä ja vieläpä ajotuntumaltaan varsin mukavia. Olemme asentaneet niitä myös ammattiautoilijoiden alle niin henkilö- kuin pakettiautoihinkin ja saaneet sieltä arvokkaita kommentteja renkaista. Yokohaman vahvuuksiin kuuluu myös laatuaan edullisempi hankintahinta, joka jää usein kilpailevien tuotteiden alapuolelle. 

Turussa taksiautoilija Petri Meriläinen on ajanut taksia jo 1980-luvulta asti ja ajaa taksillaan normaalina vuonna reilusti yli 100 000 kilometriä. Petri uudisti kalustonsa vuosi sitten ja valitsi tällä kertaa tehtävään Toyota Camry Hybridin. Ensimmäinen kesä uudella Toyotalla meni ensiasennusrenkailla (kilpaileva merkki), jotka kuluivat melko loppuun juuri talvirengasvaihtoon mennessä. Tälle kesälle Petri valitsi Toyotansa alle Yokohama BluEarth ES32 kesärenkaat. Merkki oli Petrille melko tuntematon, mutta hän vakuuttui kokeilemaan renkaita myyjiemme suositteluiden perusteella. Kesärengasvaihdon yhteydessä autoon asennettiin uudet Yokohama kesärenkaat ja kahden japanilaisen suurbrändin* yhteinen matka saatiin aloitettua Petrin ohjastuksessa. 

Yokohama on muuten yli 100 vuotta vanha japanialainen, maailman 8. suurin, rengasyhtiö, joka toimittaa useille merkeille, myös Toyotalle, OE-ensiasennusrenkaita. 

Petri on nyt ajanut Yokohama BluEarth ES32 kesärenkailla noin kuukauden ja jo ensipuraisu yllätti kokeneen autoilijan. 
Yokohamat tuntuvat hiljaisilta ja todella kevyesti rullaavilta, auto rullaa selkeästi paremmin kuin edellisillä renkailla” sanoi Petri heti ensimmäisellä viikolla. 

Hybridillä ajaessa renkaiden aiheuttamalla melulla on selkeä vaikutus ajomukavuuteen, sillä sähköllä edetessä ainoa varsinainen ääni tulee renkaista ja ilmanvastuksen aiheuttamasta suhinasta. 

Petri on ollut tyytyväinen valintaan ja onkin jo suositellut Yokohama kesärenkaita monille kollegoilleen. Pidämme tätä suurimpana onnistumisena, sillä tyytyväiset asiakkaat ovat meille kaikkein tärkein tavoite toiminnassamme.

5/5

"Hiljaiset renkaat jotka rullaavat todella hyvin. Loistava valinta!"
-Petri Meriläinen

Taksiautot ovat tuottavia vain kun ne ovat ajossa. Tämä tarkoittaa mahdollisimman vähiä käyntejä rengasliikkeessä tai muilla korjaamoilla. 

Yokohama kesärenkailla voimme osaltamme tarjota luotettavan, kilometrikestävän ja laadukkaan ratkaisun turvalliseen ja kustannustehokkaaseen autoiluun.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn