Yokohama kesärenkaat

Pori | Rauma | Turku

Tervetuloa tutustumaan Yokohama kesärenkaisiin. Ne tarjoavat mahtavan kilometrituloksen,
mutta ovat samalla turvalliset, hiljaiset ja vakaat ajaa.

Yoko kiinnostuit? Lue alta vielä lisää Yokohama kesärenkaista ja hanki omasi!

Miksi Yokohama?

Yokohaman renkaat ovat erinomainen valinta turvalliseen ja suorituskykyiseen ajoon.

BluEarth rengasmallit tarjoavat turvallisuutta, hyvää märkäpitoa, hiljaisen ajoäänen ja pitkän kestoiän vaihtelevissa olosuhteissa.

Kun haluat laadukkaan premium-kesärenkaan, jonka ominaisuudet vakuuttavat kerta toisensa jälkeen, valitse Yokohama -kesärenkaat.

Yokohama kesärenkaiden vahvuudet:

Tehty kestämään:

Yokohama-renkaat ovat japanilaisen rengasosaamisen todellinen ylpeydenaihe. Yli sata vuotta sitten Japanissa perustettu Yokohama on tunnettu rengasalalla tarkasta suunnittelu- ja testaustyöstä, joka näkyy renkaiden kovana suorituskykynä eri vuodenaikoina. Yokohamalle on tärkeää tehdä laadukasta ja kestävää työjälkeä, ja kaikki Yokohama-renkaat testataan ajoon sopiviksi ja turvallisiksi valinnoiksi.

Yokohama on erityisen tunnettu erilaisten kesä- ja talvirenkaiden teknisen tarkkana valmistajana. Koko Yokohaman tuotanto sisältää niin henkilöautojen kuin katumaasturien, rekkojen kuin bussien renkaiden valmistusta, ja japanilainen tarkkuus ulottuu koko tuotantoketjuun.

Etenkin renkaiden luotettavuus, kulutuksen kestävyys ja hiljaisuus tien päällä saavat kiitosta Yokohaman renkaiden käyttäjiltä.

5/5

"Hiljaiset renkaat jotka rullaavat todella hyvin. Loistava valinta!"

Taksiautoilija Petri Meriläinen, Turku

14 päivän tyytyväisyystakuu!

Luotamme tuotteeseemme. Siksi myönnämme Yokohama -kesärenkaille tyytyväisyystakuun.
Mikäli et ole tyytyväinen Yokohama -kesärenkaisiin, voit vaihtaa ne toiseen tuotteeseen liikkeissämme 14 päivän kuluessa ostosta. Kysy tarkemmat tiedot myynnistämme tai lue lisää klikkaamalla alta.

Yokohama renkaat - Japanilaista laatua

Japanilainen rengasala tunnetaan teknisistä innovaatioistaan ja jatkuvasta tuotetestauksesta, mikä näkyy Yokohama-renkaiden kehityksessä ja luotettavuudessa. Yokohama renkaat työllistävät yli 24 000 alan ammattilaista eri puolilla maailmaa, ja vankka osaajien joukko kehittää renkaita jatkuvasti kohti kovempia suorituksia.

Yokohama on myös ensimmäinen japanilainen rengasvalmistaja, joka sai ISO9001 -sertifikaatin tunnustuksena laadukkaasta suunnittelusta, tuotekehityksestä, tuotannon järjestelyistä ja muista renkaisiin liittyvistä palveluista. Yli sata vuotta renkaita valmistaneella Yokohamalla on homma hallussa.

Hanki Yokohama -kesärenkaat!

Laajan valikoiman Yokohama kesärenkaita löydät kaikista myymälöistämme (Pori, Rauma ja Turku) sekä netistä. Tutustu edulliseen hintatasoon ja tee päätös jota ei tarvitse katua,
14 päivän tyytyväisyystakuulla.

Valitse siis Yokohama -kesärenkaat ja koe itse niiden loistavat ominaisuudet!


Älä vain halua Yokohama kesärenkaita - hanki ne!

Nyt täysin kuluttomasti ja korottomasti!

0€ kuluja | 0% korkoa

Osta nyt Point-S Rengastilillä, saat 12 kuukautta maksuaikaa ilman korkoja tai kuluja.Kampanja voimassa toistaiseksi. Yli 100 euron ostoksille.

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää lisää tästä tuotteesta? Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!