Yokohama talvirenkaat

Pori | Rauma | Turku

Tervetuloa tutustumaan Yokohama talvirenkaisiin, jotka tarjoavat pitkää kestoikää hyvällä pidolla

Yoko kiinnostuit? Lue alta vielä lisää Yokohama talvirenkaista ja hanki omasi!

Miksi Yokohama?

Yokohaman IceGuard IG65 -rengas on erinomainen valinta turvalliseen ja suorituskykyiseen talviajoon.

Rengasmalli yhdistää varman pidon ja laadukkaan suunnittelun osaksi tasapainoista ajokokemusta.

Jos renkaan erinomainen käyttömukavuus, luotettavuus ja pitävyys Suomen talvisilla teillä kuulostavat hyvältä, Yokohaman IceGuard IG65 -rengas on autoosi oikea valinta.

Yokohama nastarenkaiden vahvuudet:

Suomen olosuhteisiin testattu:

Pitkän historian omaavat Yokohama -renkaat edustavat japanilaisen rengasosaamisen kiistatonta kärkeä. Yokohaman renkaiden suosion taustalta löytyy pitkäjänteinen kehitys- ja testaustyö, joka tekee renkaista erinomaisia paikallisiin olosuhteisiin.

Yokohaman kaikki renkaat testataan niissä olosuhteissa, joihin ne on tarkoitettu käytettäviksi. Yritys on perustanut eri mantereille omat tuotekehityslaitokset ja testiradat, jotka vastaavat paikallisia olosuhteita. Yokohaman IceGuard IG65 -renkaiden tavoin Suomen talven olosuhteisiin sopivat renkaat koeajetaan omalla talvitestiradalla. Näin ollen voit varmistua siitä, että saat testattua ja taattua premium-rengaslaatua järkevään hintaan.

Puolueettomisssa talviajoa simuloivissa testeissä Yokohaman IceGuard IG65 -rengas on menestynyt kokonaissuorituskyvyltään erinomaisesti. Esimerkiksi auton kiihdytys, jarrutus ja renkaiden suorituskyky on testattu jäällä, lumella ja märällä asfaltilla. IceGuard IG65 -rengas on niittänyt kiitettävät kokonaispisteet ja saanut kiitosta etenkin lyhyestä jarrutusajasta haastavalla talvitiellä.

5/5

"En ollut ennen kuullut Yokohaman talvirenkaista, mutta päätin valita myyjän suosittelemat renkaat. Olen iloinen että tein niin, sillä renkaat ovat olleet loistava hankinta. Pitoa riittää ja hankintahinta oli todella järkevä kilpaileviin merkkeihin nähden!"

Yokohama renkaat - Japanilaista laatua

Yli 100 vuotta renkaita valmistanut Yokohama tietää miten tehdä renkaista hyviä ja juuri oikeisiin käyttötarpeisiin sopivia. Yokohama on kahdeksanneksi suurin renkaiden valmistaja maailmassa.

Yokohaman IceGuard IG65 -nastarengas on luotettava rengasvalinta henkilöautoihin, kun autoilulta etsitään tasapainoista ja turvallista kokemusta. Rengas soveltuu erinomaisesti ajoon niin jäisellä, lumisella kuin märällä tien pinnalla.

Renkaiden innovatiivinen uusi nastamalli on kehitetty vastaamaan juuri pohjoisen ajo-olosuhteiden liukkauden ja lumisten teiden haasteisiin. Nastan kovametalliosan kiinnityksessä on käytetty erityistä teknologiaa ja kuviointia, joka tuo tehostettua pitoa jäiselle tielle. Nastojen määrä renkaassa riippuu tietysti halutusta renkaan koosta. IceGuard IG65 -renkaassa nastojen määrä vaihtelee huikean 158-172 kappaleen välillä. Nastojen rivitys on myös optimoitu tasapainottamaan ajoa talviteillä.


Japanilainen huippuluokan rengasosaaminen näkyy myös IceGuard IG65- renkaan pintakuvioinnissa ja urituksessa. Renkaan ristikkäinen saippaus, mutkittelevat kuviourat ja leveä sivusuuntaiset urat tukevat turvallista ajoa niin loskassa poistaen vettä kuin lumisella ja jäisellä tiellä tarrautuen tiukasti tiehen.

Renkaan kulutuspinta on niin ikään optimoitu Suomen olosuhteisiin sopivaksi. Renkaan appelsiiniöljyä hyödyntävä kumiseos parataa renkaan kulutuksenkestävyyttä ja pitoa. IG65- renkaat on täten myös taloudellinen valinta kuluttajalle, joka haluaa renkaalta pitkän kestoiän pidosta tinkimättä.
Yokohamalle tuttuun tyyliin renkaiden poltoainetaloudellisuus on loistavalla tasolla, renkaat rullaavat kevyesti ja säästävät täten polttoainetta verrattuna moniin kilpailijoihin!

Hanki Yokohama IG65 -nastarenkaat!

Laajan valikoiman Yokohama nastarenkaita löydät kaikista myymälöistämme (Pori, Rauma ja Turku) sekä netistä. Tutustu edulliseen hintatasoon ja tee päätös joka pitää - Valitse Yokohama IG65 -nastarenkaat!


Maksa Yokohama talvirenkaat laskulla! - korottomasti!

0 % korkoa

Osta nyt Point-S Rengastilillä, saat 12 kuukautta kulutonta maksuaikaa Käsittelykulu 3,90 € / kk
Yli 100 euron ostoksille.

Kuinka voimme auttaa?

Haluatko tietää lisää tästä tuotteesta? Täytä oheinen lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti!